Speech and Language Pathology

  • Minor
HANZE220704 Mondzorgkunde hoorcollege-1.jpg

Honoursminor Speech and Language Pathology

Level
Minor
Language
Dutch, English
Credits
30 ECTS
Locations
Groningen
  • Sports and Health

Binnen de opleiding Logopedie bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de honoursminor SLP (Speech and Language Pathology) die de opleiding Logopedie samen met de RUG (Rijksuniversiteit Groningen) heeft ontwikkeld.

Properties

Credits: ?
Language: ?
Location: Groningen
Startdate: Semester ?

Before you can start

Voor studenten met een propedeuse Logopedie behaald binnen het 1e studiejaar, is het mogelijk om tijdens het tweede en derde jaar van de opleiding Logopedie bij de RUG vakken van de bacheloropleiding Taalwetenschap te volgen. Dit zijn eerste- en tweedejaarsvakken uit de universitaire bacheloropleiding Taalwetenschap. Deze honoursminor biedt logopediestudenten de kans om zich te verdiepen in de theoretische kennis op het gebied van taal en (neurologische) taalstoornissen. Na het afronden van deze honoursminor kan je rechtstreeks doorstromen naar de masteropleiding Neurolinguistiek aan de RUG.

 

Procedure: Criteria voor toelating in jaar 2 zijn:

  • propedeuse in 1 jaar behaald
  • brede intellectuele belangstelling, nieuwsgierig en leergierig
  • gemotiveerd om deel te nemen aan programma naar keuze
  • motivatiebrief en sollicitatieprocedure doorlopen

Bij interesse bespreek je dit met jouw SLB-er. Deze dient je aanmelding namelijk te ondersteunen. Wanneer je de keuze gemaakt hebt om aan deze honoursminor te willen deelnemen, schrijf je een motivatiebrief gericht aan de coördinator waarin de ondersteuning van je SLB-er zichtbaar is. De deadline voor het insturen van de motivatiebrief wordt tijdig meegedeeld.

Veelgestelde vragen

Fields of interest

  • Sports and Health