Lezing 'State of the art of recovery and expertise by experience'

 • Evenement
Marianne Farkas
 • Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  Marie KamphuisBorg

  locatie

Op woensdagochtend 24 mei 2023 organiseert de Innovatiewerkplaats Ervaringsdeskundigheid Noord-Nederland van het lectoraat Rehabilitatie, in samenwerking met de Werkplaats Sociaal Domein Noord, de lezing 'State of the art of recovery and expertise by experience' met professor Marianne Farkas.

Dr. Farkas  is al meer dan 30 jaar Clinical Professor en hoofd van het Onderzoeks- en Trainingscentrum aan het Sargent College of Health and Rehabilitation Sciences van Boston University (VS) en sinds januari 2011 als visiting professor Herstel & Rehabilitatie verbonden aan het lectoraat Rehabilitatie.

Al bijna 25 jaar werkt Marianne Farkas in verschillende functies aan de ontwikkeling en implementatie van herstelondersteunende zorg in zorgorganisaties.

Programma

08.45 uur         Inloop
09.00 uur         Welkom en opening door dr. Jacomijn Hofstra
09.10 uur         Lezing prof. Marianne Farkas
09.55 uur         Gelegenheid voor vragen en discussie
10.15 uur         Afsluiting

De lezing is bedoeld voor ervaringsdeskundigen, verpleegkundigen, sociaal werkers, psychologen, ergotherapeuten, managers, beleidsmakers, bestuurders en stafmedewerkers werkzaam in zorg- en welzijnsorganisaties, docenten en onderzoekers en anderen die geïnteresseerd zijn in de stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van herstel en ervaringsdeskundigheid.

De voertaal tijdens de masterclass is Engels.

Datum en locatie
De lezing wordt gehouden op woensdag 24 mei 2023, van 09.00 tot 10.15 uur, in de Marie Kamphuisborg in Groningen, ruimte C0.05. Het adres is Zernikeplein 23, 9747 AS Groningen. De lezing kan alleen fysiek worden bijgewoond, niet online.

Een routebeschrijving kunt u hier vinden.

Kosten
Deelname is gratis

Aanmelden
Aanmelding kan digitaal, door het invullen van dit formulier.
Graag aanmelden voor 20 mei a.s.. U ontvangt geen aparte bevestiging van uw aanmelding.

Meer informatie over de IWP Ervaringsdeskundigheid Noord-Nederland

Contact