• Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  DeFabrique

  locatie

Tijdens het Testnet Najaarsevenement worden experts uit de industrie, professionals en enthousiaste deelnemers samen gebracht om te discussiëren, te leren en te inspireren. Testnet organiseert boeiende presentaties, interactieve workshops en waardevolle netwerkmogelijkheden om je kennis te vergroten en nieuwe inzichten op te doen!

Tijdens het Testnet Najaarsevenement gaan Arend Top (student ICT en Telecommunicatie) en Rix Groenboom (lector Digitale Transformatie) een presentatie geven over het detecteren van door AI gegenereerde teksten. 

Over de presentatie

AI-tekstgeneratie heeft het afgelopen jaar snel terrein gewonnen en roept vragen op over de inzet ervan in het onderwijs. De Hanzehogeschool in Groningen heeft onderzoek gedaan naar het detecteren van door AI gegenereerde teksten, met name in verslagen, die cruciaal zijn voor communicatie binnen opleidingen. Er zijn vermoedens van fraude ontstaan sinds de introductie van chatGPT, en de examencommissie wilde objectieve beoordelingshulpmiddelen onderzoeken. Het experimenteel onderzoek omvatte 6 checkers, en we presenteren de methodologie en resultaten, met een focus op de meest effectieve oplossing voor gebruik in het onderwijs en de bijbehorende aspecten, zoals economische en juridische overwegingen.

Je kan je aanmelden via de website van Testnet. Als student kun je gratis mee door contact op te nemen met Rix Groenboom!

Contact

Voor meer informatie