"Het is onwijs leerzaam om zelf écht aan de slag te gaan met het organiseren van een evenement"

Foto Apressunski minor.jpg

Vijf studenten van de minor Eventmanagement aan de Hanze zijn het afgelopen semester hard bezig geweest met het organiseren van een evenement.

Een evenement dat je niet snel van de berg af ziet sjeezen. Toch was dat het geval op woensdag 13 juni. Toen vond namelijk de ‘Après sunski summer edition’ plaats op het dakterras van BOOVN. Waar de gasten een mooie avond hebben beleefd onder het genot van zomerse hitjes en après ski klassiekers via silent disco koptelefoons. Van Antoon tot Anton aus Tirol, ze waren allemaal te horen. Dit allemaal om de gasten zich te wanen in de gezellige après-ski-sfeer zonder de vrieskou.

Inhoud minor

Tijdens deze minor hebben de studenten diverse taken moeten uitvoeren. Zo hebbenzij naast de colleges ook zelf bedrijven moeten benaderen om hun zelfbedachte evenement te realiseren. Voor dit winterse evenement moesten ze onder andere een locatie moeten zoeken, catering moeten verzorgen, sponsors moeten overtuigen en silent disco koptelefoons moeten regelen. Het is onwijs leerzaam om zelf écht aan de slag te gaan met het organiseren van een evenement. Je werkt toe naar iets waar je mega trots op terug kunt kijken”, aldus een student.

Geslaagd feestje

Het silent disco-aspect is hetgeen wat het evenement uniek maakte en daarom was het belangrijk dat de koptelefoons van goede kwaliteit waren. Het is de studenten dubbel en dwars gelukt, ze hebben hiervoor de goede partij Huur bij Daniek voor gevonden. Het was een gezellig evenement waar veel gedanst en gezongen is tot na de zonsondergang. De locatie met het mooie dakterras was perfect, de gasten waren enthousiast en de silent disco koptelefoons maakten dit evenement helemaal af.

Interessegebieden

  • Economie en Management