Zwemschool

Welkom bij de Zwemschool van het Instituut voor Sportstudies. Een Zwemschool die al bijna 20 jaar toonaangevend is in de stad Groningen. Werken met veel gediplomeerde, jonge enthousiaste instructeurs, kleine groepjes, veel persoonlijke aandacht en een groot zwembad met veel ruimte (waar ook het afzwemmen in plaatsvindt) maakt de Zwemschool een unieke plaats voor kinderen om te leren zwemmen.

Want eindelijk is het zover, uw kind mag en kan op zwemles. Dat klinkt gemakkelijk maar houdt vaak meer in dan we denken. Het is voor veel kinderen het eerste contact met een zwembad. Voor kinderen is het een grote nieuwe ervaring. Aan ons als Zwemschool en aan u als ouder om van deze ervaring er één te maken die niet vergeten wordt en waarop wordt teruggekeken met veel plezier. Plezier moet daarom ook voorop staan.

Op welke manier wij ons nog meer profileren kunt u allemaal lezen op deze site. U kunt ook de informatie nog eens rustig nalezen door de folder te downloaden. Op deze website, maar ook in de folder, wordt verder nog een beschrijving gegeven van de Zwemschool als leerwerkbedrijf, de organisatie, de visie en werkwijze. Uiteraard vindt u ook informatie over de tijden en prijzen die gelden binnen de Zwemschool.

Natuurlijk zijn u en uw kind(eren), van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij de lessen om zo de sfeer van de zwemschool te proeven.

Wij zien u binnenkort graag terug binnen de Zwemschool.

Manager Zwemschool Instituut voor Sportstudies
Ad Reinstra

Contact