Bedankt voor je aanmelding voor de Open Dag Fixusopleidingen

Studenten lopen in een gang

Je aanmelding voor de Open Dag Fixusopleidingen is gelukt! Per e-mail ontvang je de aanmeldbevestiging met daarin meer informatie over de Open Dag Fixusopleidingen.

Een paar dagen voor de Open Dag Fixusopleidingen ontvang je via de mail jouw toegangscode, de timetable en andere belangrijke informatie. Nu al benieuwd naar de timetable? Bekijk het programma

Parkeren en openbaar vervoer
De Open Dag Fixusopleidingen vindt plaats op twee locaties: de Marie KamphuisBorg en het Wiebenga. Bekijk op deze pagina hoe je op deze locaties komt en waar je kunt parkeren. 

Wegwerkzaamheden
Er zijn momenteel veel wegwerkzaamheden in Groningen, o.a. door de aanpak van Ring Zuid. Kom je met de auto? Plan dan van tevoren je reis en kijk op www.groningenbereikbaar.nl waar aan de weg gewerkt wordt.

Ga je naar het Wiebenga? Houd dan rekening met riool- en wegwerkzaamheden aan de Kerckhoffstraat. Je kunt gebruik maken van de hoofdingang aan de Petrus Driessenstraat. Het is vanwege riool- en wegwerkzaamheden niet mogelijk om te parkeren voor of rondom de school. 

Tot ziens op de Open Dag Fixusopleidingen!