Hanze Inkoopseminar 2020

Inkoopseminar 2020: Digitalisering van inkoop

Op 29 januari 2019 is het zo ver! De 15e editie van het Inkoopseminar 2020 is aangebroken. Ditmaal met het thema: Digitalisering van inkoop. Deze editie wordt mede georganiseerd door studenten van het Instituut voor Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen.

Tijdens het Inkoopseminar staat inkoop centraal. Studenten van de minor Inkoop presenteren de resultaten van hun praktijkopdrachten door middel van poster-presentaties aan het publiek. Dit publiek bestaat onder andere uit professionals uit het vakgebied zelf. Door het Inkoopseminar komen de twee werelden samen! Kennis en ervaringen kunnen hier vrij worden gedeeld.

Gastsprekers & dagvoorzitter

Mira Bloemen-Bekx MA - Dean Instituut voor Facility Management

Mira Bloemen-Bekx is Dean en is gepromoveerd op opvolging in familiebedrijven (Universiteit van Hasselt). Ze bouwt binnen en buiten de Hanze aan opleiding Facility Management. Ze legt daarbij verbinding, brengt mensen in beweging en staat open voor nieuwe ideeën en perspectieven.

Professor Dr. Frank Rozemeijer - Universiteit van Maastricht

Frank Rozemeijer is in 2000 gepromoveerd op organisatievormen bij inkoop. Hij is één van de NEVI professoren op het terrein van inkoop en supply management. Daarnaast verricht hij consultancy werk en trainingen voor het bedrijfsleven. Hij gaat onder andere in op de toekomstige competenties van inkopers: creativiteit, moed en verbinden.

Drs. Antoinette Vriend - Kennispartner E-proQure

Antoinette Vriend is interim manager en coach bij Omnifocus. Ze heeft ruim 25 jaar praktijkervaring in het transformeren van bedrijfsvoeringsprocessen en afdelingen. E-proQure doet permanent onderzoek naar de belangrijkste ontwikkelingen in het marktaanbod van inkoopsystemen en best practices. Welke kansen bieden deze voor de inkopers van morgen?

Willem van der Kolk MSc - Dagvoorzitter

Willem van der Kolk werkt als programmamanager bij de Gemeente Amsterdam. Hij is mensgericht en zoekt de verbinding.  Willem is een creatief en analytisch denker waarbij toepasbaarheid altijd voorop staat. SIFM alumnus met een master in FM en NEVI 1.

Event info & programma

Het evenement is gratis te bezoeken en vindt plaats in congresruimte de Appel, Zernikeplein 7 te Groningen. I.v.m. bouwwerkzaamheden en andere evenementen zijn de parkeermogelijkheden op deze dag beperkt. We adviseren u om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. Mocht u toch met de auto komen dan raden wij u aan om te parkeren bij P+R Reitdiep. Van daaruit gaan pendelbusjes naar het Zernikeplein. De pendelbusjes rijden tussen 13:30 – 14:30 uur en tussen 17:00 – 18:30 uur. Houdt u rekening met extra reistijd.

14:00     Inloop met koffie en thee
14:30     Welkom door Willem van der Kolk (dagvoorzitter) en Mira Bloemen-Bekx
14:40     De eerste 6 studententeams pitchen hun onderzoek
14:50     'Digitaliseren van inkoop en de kansen voor de moderne inkopers' - Antoinette Vriend
15:10     De volgende 5 studententeams pitchen hun onderzoek
15:20     'Lokaal en Regionaal' - resultaten uit IPNN Spendanalyse door studenten
15:30     Pauze + posterpresentaties met studenten
16:10     Pitches finalisten NEVI Purchase Promise Award
16:30     'Digitalisering en de Next Generation Procurement' - Frank Rozemeijer
17.00     Uitreiking NEVI Purchase Promise Award
17:10    Netwerkborrel

Aanmelden

Het wordt een middag die volledig in het teken staat van inkoop. Dit wilt u toch niet missen? Aanmelden kan HIER.

Werkt de link niet? Kopieer deze link en plak hem in uw browser:

Graag tot ziens op 29 januari!
29 Januari 2020 – Congresruimte de Appel – Zernikeplein 7 – Hanzehogeschool Groningen

{{'Opbouw_Title' | i18n}}

• {{item.Title}}