Hanze Inkoopseminar 2020

Inkoopseminar 2020: Digitalisering van inkoop

Op 29 januari 2020 was het zo ver: de 15e editie van het Hanze Inkoopseminar. Ditmaal met het thema: Digitalisering van Inkoop.

Tijdens het Hanze Inkoopseminar staat inkoop centraal. Studenten van de minor Inkoop presenteerden de resultaten van hun praktijkopdrachten door middel van poster-presentaties aan het publiek en daarnaast was er een aantal gastsprekers.

Willem van der Kolk was dagvoorzitter van het seminar. Hij is een SIFM alumnus met een master in FM en NEVI 1. Mira Bloemen-Bekx heette iedereen als Dean van het Instituut voor Facility Management welkom.

Antoinette Vriend, interim manager en coach bij Omnifocus, vertelde over het onderzoek naar de belangrijkste ontwikkelingen in het marktaanbod van inkoopsystemen en best practices en de kansen die deze bieden voor de inkopers van morgen.

Frank Rozemeijer is in 2000 gepromoveerd op organisatievormen bij inkoop. Hij is één van de NEVI professoren op het terrein van inkoop en supply management. Hij ging onder andere in op de toekomstige competenties van inkopers: creativiteit, moed en verbinden.

Tijdens het Inkoopseminar vond de uitreiking van de NEVI Purchase Promise Award plaats. Deze werd gewonnen door studentenkoppel Roos van der Meijden en Karlijn Verschuur, die voor Procurance de succes- en faalfactoren voor circulaire inkoop in kaart brachten. Zij kregen de award uitgereikt door Roland Hovius, voorzitter NEVI Kring Noord.

{{'Opbouw_Title' | i18n}}

• {{item.Title}}