Save the Date: Eindexamententoonstelling Academie Minerva opent op 23 juni 2018

​Headliners - 23 t/m 28 juni 2018 - Bachelors and Masters presenteren hun eindexamenwerk in de Voormalige Suikerfabriek in Groningen.

​Opening 23 juni om 14.00 uur

Terug in het karakteristieke pand van de voormalige Suikerfabriek toont Academie Minerva de creatieve professionals die onze bachelor- en masterstudenten geworden zijn. Gestart op de academie als nieuwsgierige, onderzoekende studenten hebben zij zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot kunstenaars, vormgevers en docenten.

Save the date!

23 - 28 juni 2018

23 Juni 14.00
Opening van de eindexamententoonstelling van zowel de bachelors als de masters van het Frank Mohr Institute door dean Dorothea van der Meulen.

24 Juni om 14.00 uur
Uitreiking Klaas Dijkstra Academieprijs en de Academie Minerva Prijs voor Vormgeving

Openingstijden/Opening hours
Zaterdag 23 juni: 14.00 - 19.00 | Zondag - Donderdag: 10.00 - 21.00