Hotch Potch: Experimenteel Festival

​Studenten van het Prins Claus Conservatorium en het Frank Mohr Institute presenteren cross-arts performances als onderdeel van het Hotch Potch festival aanstaande zaterdag 13 mei tussen 12.00 en 18.00 in het gebouw van Academie Minerva, Praediniussingel 59.

​Het wordt een middag met muziek, beeldende kunst en technologie. Interactieve installaties, live muziek, een digi-orkest, animaties, luisteren naar eten en nog veel meer.

Vanaf februari zijn studenten van beide instituten onder begeleiding van Guy Wood en Jan Klug aan het werk gegaan. In een open setting exploreerden ze raakvlakken en verschillen tussen hun kunstvormen en werkwijzen. Vanuit de ontmoeting, het werkproces en het gedeelde enthousiasme van deze jonge kunstenaars zijn innovatieve concepten en performances ontstaan die aanstaande zaterdag worden gepresenteerd.

Zaterdag 13 mei | 12.00 -18.00 uur | Hotch Potch Festival
Locatie: Academie Minerva, Praediniussingel 59