In memoriam

Sabrina Vlaskalic

Met grote verslagenheid laten wij weten dat onze geliefde collega Sabrina Vlaskalic, hoofdvakdocente klassiek gitaar, op 17 januari door een noodlottig ongeluk om het leven is gekomen. Wij zijn intens verdrietig en we leven mee met haar partner Jorrit, broer Damir, familie en vrienden. Ook het verdriet van haar studenten is enorm en wij doen er alles aan om hen de komende periode op te vangen.

Het is niet te bevatten dat we nu verder moeten zonder Sabrina.

***

We are devastated to inform you that our dear colleague Sabrina Vlaskalic, main instrument teacher classical guitar, passed away on January 17 due to a tragic accident.

We are intensely sad and our thoughts are with her partner Jorrit, brother Damir, family and friends. The devastation among her students is intense and we will support them any way we can.

It is beyond our comprehension that we have to move on without Sabrina.

UPDATE:

In het Prins Claus Conservatorium is een gedenkruimte ingericht en er ligt een condoleanceregister. U bent van harte welkom.

Samen met de Dutch Guitar Foundation organiseren wij binnenkort een herdenkingsconcert voor Sabrina in het Prins Claus Conservatorium. De datum en het tijdstip worden bekend gemaakt op onze website en die van de DGF en op beide facebookpagina's.

***

There is a memorial room and a book of condolence in the building of Prince Claus Conservatoire, this room is open to anyone who wants to pay their respect.

Together with the Dutch Guitar Foundation we are planning a memorial concert for Sabrina in the upcoming weeks. The exact date and time will be published on the websites of both organisations and their facebookpages.