Update Concert for Sabrina

​Om onze geliefde collega Sabrina Vlaskalic te herdenken organiseren het Prins Claus Conservatorium -onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen- en de Dutch Guitar Foundation een herdenkingsconcert op zaterdag 2 februari om 17:00 uur in het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Het concert is vrij toegankelijk en iedereen is van harte welkom.

Omdat wij zaterdag veel bezoekers verwachten willen we u graag wat aanvullende informatie geven. Het concert begint om 17 uur en duurt tot circa 18:15 uur.

Omdat wij beperkt ruimte hebben in onze Andrea Elkenbrachtzaal is het waarschijnlijk niet mogelijk om iedereen daar te ontvangen. We hebben daarom besloten het concert te livestreamen in onze twee andere concertzalen en op een groot scherm in de hal. Ook wordt het concert live uitgezonden via het internet. Klik hier voor de link.

Na afloop van het concert kunt u desgewenst tegen betaling iets drinken. Wij vragen uw begrip voor de mogelijkheid dat het erg druk kan zijn en dat het langer kan duren dan gewenst.


Parkeren en routebeschrijving

Ons adres is Meeuwerderweg 1, 9724 EM Groningen.

Komt u met de auto dan adviseren we u te kijken op deze pagina over parkeren in Groningen:https://gemeente.groningen.nl/waar-u-kunt-parkeren. Wij adviseren u om te parkeren in een van de volgende parkeergarages: Q-Park Oosterpoort, Parkeergarage Rademarkt and Parkeergarage Damsterdiep. Deze bevinden zich op loopafstand van ons gebouw.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanuit het stationsgebouw slaat u rechtsaf, en loopt langs het kanaal, dit is de Trompsingel. U passeert twee grote kruispunten met stoplichten. Vervolgens is aan uw rechterhand Theater De Oosterpoort. Dit gebouw loopt u voorbij en na het gebouw slaat u rechtsaf. Ons gebouw bevindt zich dan voor u.


{{'ShareCounter_Share_Label' | i18n}}:
{{'LastModified_Dateformat' | i18n}} {{vm.newsItem.ModifiedDate | date:'longDate'}}

{{'AttachmentsWidget_Title' | i18n}}