Lector Mark Mobach toegevoegd aan de Walk of Fame

​Mark Mobach, Lector Facility Management bij het Institute of Future Environments, is vereeuwigd als prijswinnaar op de Walk of Fame van de Hanzehogeschool Groningen. 

In november vorig jaar ontving Mark Mobach de DeltaPremie. Deze prestigeuze premie is een erkenning voor de waardevolle bijdrage die lectoren leveren aan de samenleving. Het is vergelijkbaar met de Spinozapremie voor wetenschappelijk onderzoek.

Mark Mobach werkt met zijn onderzoek aan het verbeteren van gebouwen voor mensen en organisaties. Denk aan kantoren – en zelfs steden – die gezond gedrag stimuleren, aan zorggebouwen die stress verlagen, en aan gevangenissen of stations die beter passen bij de behoeften van de samenleving.

De beoordelingscommissie voor de Walk of Fame roemde Mark Mobach om de impact die zijn onderzoek heeft. En om hoe hij verschillende domeinen, van openbaar vervoer tot de geestelijke gezondheidszorg, met elkaar weet te verbinden. Zijn onderzoek is wetenschappelijke echt relevant en weet de vertaling naar en de verbinding met de praktijk en het onderwijs te maken. 

De commissie roemde hem als ambassadeur voor het praktijkgericht onderzoek.

Prachtige complimenten die laten zien dat Mark de tegel op de Walk of Fame zeker heeft verdiend.


Bekijk wie er nog meer zijn toegevoegd aan de Walk of Fame.


Sinds 1 september 2020 zijn het Instituut voor Facility Management en de Academie voor Architectuur & Built Environment samengevoegd tot het Institute of Future Environments. Mark Mobach won de Deltaprema in 2019, daarom staat er Instituut voor Facility Management op het plakkaat op de Walk of Fame. 

{{'ShareCounter_Share_Label' | i18n}}:
{{'LastModified_Dateformat' | i18n}} {{vm.newsItem.ModifiedDate | date:'longDate'}}

{{'AttachmentsWidget_Title' | i18n}}