Slotcongres Social impact beloond 28 januari 2021

De Hanzehogeschool Groningen heeft, samen met sociale MKB-ondernemers, web-based applicaties voor social impact-meting ontwikkeld. Daarmee kan de ondernemer op eenvoudige wijze zijn impact aantonen, zowel effecten voor medewerkers als maatschappelijke kosten en baten. Het biedt tevens een handvat voor inkopers om social impact mee te nemen in hun besliscriteria.

We presenteren de applicaties in een interactief slotcongres met een aantal gastsprekers, waaronder Carine Bloemhoff, voorzitter Arbeidsmarktregio Groningen, Stefan Panhuijsen, Social Enterprise NL en Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland.

Ja, ik meld me aan

Datum:
28 januari 2021

Tijd: 13.30 - 17.00 uur
Waar: Het congres heeft een hybride vorm met een livestream vanuit de Hanzehogeschool met (op uitnodiging i.v.m. COVID-19) een beperkt aantal deelnemers.

Neem voor meer informatie over het slotcongres of het onderzoek, contact op met Kathinka Geling, m.c.t.geling@pl.hanze.nl of tel: 06-42228435

Met een hartelijke groet,

Dr.mr. Petra Oden, lector Juridische Aspecten van Ondernemerschap