Healthy Workplace valt in de prijzen en Health Space Design publiceert "Dementievriendelijk bouwen"

​Dorette van Dijken en Veroline Brouwer winnen de 2e en 3e prijs voor Healthy Workplace, Marrit Boekhoudt presenteert de publicatie "Inspiratie Dementievriendelijk bouwen en wonen".

Dorette van Dijken en Veroline Brouwer hebben voor Healthy Workplace de tweede en derde prijs gewonnen bij de postercompetitie van het symposium van het kenniscentrum NoorderRuimte. Dorette heeft onderzocht of de app 'zwemmen met dolfijnen' een effectief middel is om te ontspannen op de werkvloer, Veroline heeft een experiment uitgevoerd hoe zitgedrag van mensen op kantoor kan worden verbeterd.

Verder in het programma gaf lector Mark Mobach (rechts) in vogelvlucht een overzicht van onderzoeken van het lectoraat Facility Management naar Healthy Ageing en gezondheid en werken. Onderzoeker en ondernemer Arnout Siegelaar (midden) van Woonzorgconcept gaf een inkijkje in zijn onderzoek naar Dwellings for Dementia en docent en ondernemer Willem Fust (links) van VitalWorkSpace liet zien hoe metingen naar het binnenklimaat met de Indoor Comfort Index bij kunnen dragen aan de productiviteit van medewerkers.

De studenten van Health Space Design hebben 's ochtends posters gepresenteerd bij Kwadrantgroep in Menaldum (links) en interieurinrichtingstudent Marrit Boekhoudt heeft de publicatie "Inspiratie dementievriendelijk bouwen en wonen" overhandigd aan Mark Mobach (rechts). Deze publicatie vindt u hier.

Beide teams van de innovatiewerkplaatsen Health Space Design (links) en Healthy Workplace (rechts) mogen trots zijn op de mooie onderzoeken van afgelopen half jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Lechner of Jan Gerard Hoendervanger.

Voor meer informatie over VitalWorkSpace kunt u contact opnemen met Willem Fust.