Buiten de lijntjes: Concert Film-/ Arrangeerweek

 • Evenement
23-06-2023_Eindexamenconcert_Tadas-Celiauskas_LSFotografie-10.jpg
 • Datum
  • datum

 • Tijd
  • starttijd

  • eindtijd

 • Locatie

  Andrea Elkenbrachtzaal - Prins Claus Conservatorium

  locatie

De derdejaarsstudenten van de bachelor Docent Muziek hebben ieder een prachtig arrangement gemaakt van een door hen gekozen nummer. Dit nummer wordt uitgevoerd door het orkest, bestaande uit alle studenten van de opleiding, onder leiding van de arrangeurs zelf.

Het concertprogramma zal worden afgewisseld door video's (gemaakt door eerste en tweedejaars-studenten), en koorstukken (wederom gedirigeerd door de studenten het derde jaar van de bachelor Docent Muziek). Hiermee sluiten zij de vakken Dirigeren en Arrangeren op feestelijke wijze af.

Interessegebieden

 • Kunst en Cultuur