TechHub Assen 2023 - voorkant.jpg

Instituut voor Engineering (locatie TechHub Assen)

In de TechHub worden de technici van morgen opgeleid. Zo kun je hier technisch hbo- en vo-onderwijs volgen. De Master Smart Systems Engineering is hier gehuisvest en onderdelen van de Bachelor Elektrotechniek vinden hier plaats. Binnen de TechHub werken verschillende onderwijsniveaus samen om tot creatieve oplossingen en producten te komen. Met deze combinatie van onderwijs is de TechHub een broedplaats voor technisch talent en innovatie.

De TechHub brengt ook het onderwijs en bedrijfsleven samen. Je ontmoet hier (technische) ondernemers, bedrijven en instellingen om van te leren en ook zelf je kennis mee te delen. Bedrijven en kennisinstellingen dragen vraagstukken aan en gezamenlijk werk je aan innovatieve technologieën en oplossingen. De TechHub maakt op deze manier kennis en expertise op het gebied van techniek bereikbaar.

Naast onderwijs worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd in de TechHub, zoals workshops, lezingen en hackathons. Hierbij word je gestimuleerd om met professionals nieuwe ideeën te ontwikkelen en samen te werken aan technische vraagstukken.

Bezoek de website

Bezoekadres

Industrieweg 1
9402 NP Assen
Telefoonnummer: 050 - 595 76 50
Website: www.techhubassen.nl

Plan route

Openingstijden

Maandag 08.00 - 20.00
Dinsdag 08.00 - 20.00
Woensdag 08.00 - 20.00
Donderdag 08.00 - 20.00
Vrijdag 08.00 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Openingstijden kunnen in de schoolvakanties en tijdens nationale feestdagen variëren. Kijk op de website voor de actuele informatie.