Nieuwe logo van de Hanze beschikbaar

  • Nieuws
Hanzehogeschool wordt Hanze still.jpg

Het nieuwe logo van de Hanze is vanaf nu ook beschikbaar voor samenwerkingspartners. Via hanze.nl/logo vind je de nieuwe corporate logo’s in verschillende bestandstypen. Je vindt hier ook de richtlijnen om het logo te gebruiken en de contactgegevens van onze huisstijlexpert als je vragen hebt.

Werk jij met de Hanze samen in een van onze kenniscentra, lectoraten, innovatiewerkplaatsen of hubs? Bied je structureel stages- en/of afstudeerplekken aan? Werk je met ons samen aan de ontwikkeling, vormgeving of uitvoering van ons onderwijs? Of op een andere manier? Dan heb je vast soms het Hanzelogo nodig om deze samenwerking te laten zien. Je vindt het logo op hanze.nl/logo. Heb je vragen over het juiste gebruik van het logo? Neem dan contact op met [email protected]

Hanzehogeschool wordt Hanze 

Misschien heb je het al voorbij zien komen; de Hanzehogeschool wordt Hanze. Met een nieuw, eigentijds en fris logo en bijpassende huisstijl. Een ontwikkeling die past bij de transitie van de Hanze; van traditionele hogeschool naar kennisinstelling waar studenten, docenten, onderzoekers en het werkveld met en van elkaar leren. Waar we samen aan relevante vraagstukken werken en ons inzetten voor een mooiere wereld om ons heen. 

Lees er meer over