BNR

Bureau NoorderRuimte

Bureau NoorderRuimte (bNR) is de professionele leer-werkomgeving van het Kenniscentrum NoorderRuimte. Studenten, (docent)onderzoekers en lectoren werken er samen met werkveldpartners aan de maatschappelijke, praktijkgerichte vraagstukken op het gebied van Ruimtelijke Transformatie, Leefbaarheid, Aardbevingen en Gezondheid & Welzijn.

Opdrachten

Zoek jij een opdracht? Ben je ambitieus, sta je open voor multidisciplinaire kennisdeling en ben je enthousiast om oplossingen te vinden voor actuele, maatschappelijk relevante vraagstukken? NoorderRuimte biedt elk semester interessante opdrachten. Heb je interesse om bij te dragen aan een of meer van deze opdrachten, informeer dan bij de projectleider of stuur je sollicitatie en motivatie direct naar [email protected]. Je kunt trouwens bij ons niet alleen voor een afstudeeropdracht terecht, maar ook voor je stage, je honoursopdracht of je vrije ruimte!

Honours

Wil jij het beste uit jezelf halen tijdens jouw afstudeerperiode? Wil, kan en durf jij meer dan het reguliere en ben jij extra gemotiveerd tijdens je afstudeertraject te ‘knallen’? Denk dan ook vooral aan het honoursafstuderen. bNR biedt daartoe de mogelijkheid, ook voor studenten die nog niet eerder een honoursprogramma hebben gevolgd.

honours badge klein.jpg

De rijke, inspirerende, multidisciplinaire context van bNR, waarin complexe problemen centraal staan, biedt je een uitdagende omgeving om te werken aan je capaciteiten als aanjager, verbinder en pionier. Met de honours-afstudeervariant van bNR kies je voor een extra ambitieuze impuls in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vragen over bureau NoorderRuimte