'Het volgen van deze master opent voor mij nieuwe deuren'

  • Student aan het woord
Max Horstman

`Op dit moment heb ik een ontzettend leuke baan als online marketeer bij
Raamdecoratie.com. Mijn werkzaamheden op het gebied van online marketing zijn divers, waarbij ik veel verschillende taken uitvoer. Het team waarin ik werk is jong en gemotiveerd, wat zorgt voor een goede sfeer.
Na mijn bacheloropleiding Bedrijfskunde besloot ik, vanwege corona, in eerste instantie niet verder te studeren. Ik kreeg de kans om te blijven werken bij de organisatie waar ik mijn afstudeeronderzoek heb uitgevoerd, deze kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen. Na twee jaar kwam de neiging om te gaan studeren toch weer naar boven. Mijn baan bevalt mij erg goed en omdat ik graag onderdeel wilde blijven van de organisatie waar ik werkzaam ben, besloot ik dan ook om niet weer volledig te gaan studeren. Vandaar dat ik me heb georiënteerd op deeltijdmasters. Ik kwam, tot mijn eigen verbazing moet ik toegeven, uit bij de deeltijdmaster Interdisciplinary Business Professional. En dat blijkt heel goed uit te pakken.
De inhoud en opzet van de opleiding, de reistijd, het financiële plaatje: het klopt helemaal! Waarom ik deze master volg? Ik heb nog geen heel vastomlijnd toekomstbeeld, maar ik ben er wel van overtuigd dat deze master nieuwe deuren voor mij opent. Zo hoop ik op termijn een mooie positie in het bedrijfsleven te bekleden in een organisatie die bij mij past. Daarnaast vind ik de combinatie van werk en privé erg belangrijk waarbij ik veel energie uit mijn privéleven en omgeving haal. Ik woon nog thuis, wat mij zeker helpt om me te focussen op de studie. Toch moet je niet onderschatten hoeveel tijd je in de opleiding steekt. Daarom is mijn tip: richt je leven er op in en zie het volgen van deze master als een bonus. Niet alleen voor je cv, maar ook zeker voor je eigen ontwikkeling’.