Minoren

Chemische Technologie 2022 2.jpg

In het vierde jaar van de opleiding Chemische Technologie kun je een minor kiezen. Dit is een pakket van vakken van een half jaar, en dit kan zowel verdiepend en aansluiten bij je eigen opleiding, of juist verbredend. Er zijn verschillende minoren om uit te kiezen binnen ons instituut, en daarnaast kun je ook nog een minor volgen binnen de Hanze, op een andere hogeschool of universiteit, of in het buitenland.

Hieronder enkele voorbeelden van minoren die je op dit moment kunt volgen. Op dit moment zijn we bezig met het vernieuwen van het onderwijs, dus het kan zijn dat de minoren in de komende jaren gaan wijzigen.

Renewable Energy, Materials & Processing

Ontwikkel nieuwe materialen, leer meer over duurzame energie en gebruik chemische technologische technieken om nieuwe technieken zoals biogas installaties en biomassa verwerkers te verbeteren. Tijdens deze minor krijg je de kans om meer te leren over dergelijke duurzame processen, en samen te werken met een internationale groep studenten.

Food Ingredients and Health

Deze minor biedt de mogelijkheid om kennis te verbreden op het gebied van voedselingrediƫnten, analyse methoden van voedselingrediƫnten en methodes om (metabole) effecten aan te tonen.

Klik hier voor meer informatie en de meest gestelde vragen over minoren