Data (Science) voor de organisatie

HBO-ICT student

Met Data Science de organisatie sturen: durf jij het aan?

Binnen dit thema ga je aan de slag met het toepassen van machine learning op bedrijfsdata en het communiceren van de resultaten met een echte klant en opdrachtgever. Je krijgt les in het identificeren en beschrijven van data in zakelijke termen en verwerft technische vaardigheden om machine learning toe te passen én de resultaten te interpreteren. Op basis van jouw nieuw geleerde consultancy-skills communiceer je deze resultaten helder naar de klant.

Online Proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om een les Bedrijfskunde te volgen? Bekijk dan de Online Proefstuderen module ‘Bedrijfskunde! Dit is een mix van data en ICT voor de business. Een belangrijk onderdeel in de ICT-wereld.

Bij Online Proefstuderen volg je modules over een thema of vak uit jaar 1 van een voltijd Associate degree of bachelor. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van de opleiding. Een module bestaat in de basis uit drie onderdelen: een flitscollege, theorie en een korte toets. Zo kom je er nóg beter achter of deze studie past bij jou, je vaardigheden en je kwaliteiten!

Interessegebieden

  • Economie en Bedrijf
  • Exact en Informatica