ICT voor de Business

Student Facility Management in pak

Van offerte tot oplevering: hoe ziet ICT in het bedrijfsleven eruit?

In ICT voor de Business ga jij voor het bedrijf BamStrong aan de slag met een HRM-ondersteunend pakket. Het pakket waar BamStrong nu mee werkt is technisch dusdanig verouderd dat ze op zoek zijn naar een eenvoudig platform om het pakket te vervangen. In wekelijkse sessies met de klant ga jij aan de slag met het achterhalen van de functionaliteit van het pakket, het maken van een offerte én het aantonen van de toepasbaarheid van low-coding. Om dit project goed te kunnen voltooien krijg je o.a. les in communicatie en het maken van analyses. Ook wordt er veel aandacht geschonken aan jouw technische skills.

Online Proefstuderen

Wil je ervaren hoe het is om een les Bedrijfskunde te volgen? Bekijk dan de Online Proefstuderen module ‘Bedrijfskunde! Dit is een mix van data en ICT voor de business. Een belangrijk onderdeel in de ICT-wereld.

Bij Online Proefstuderen volg je modules over een thema of vak uit jaar 1 van een voltijd Associate degree of bachelor. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud van de opleiding. Een module bestaat in de basis uit drie onderdelen: een flitscollege, theorie en een korte toets. Zo kom je er nóg beter achter of deze studie past bij jou, je vaardigheden en je kwaliteiten!

Interessegebieden

  • Economie en Bedrijf
  • Exact en Informatica