Leergang Digitale Technologieën

Master Digitale Technologie studenten forum robot

Je maakt (nader) kennis met verschillende digitale technologieën en leert daarbij om de impact van digitale technologieontwikkelingen te analyseren en op waarde te schatten.

Het blijft echter niet bij kennismaken met de mogelijkheden van digitale technologie. Je gaat dit semester ook prototypes ontwerpen en ontwikkelen op basis van een ontwerpgericht onderzoeksproces. Je ontwikkelt inzicht in wat er technisch gezien komt kijken bij het ontwikkelen van een nieuwe, digitaal technologische oplossing. Je leert hoe verschillende digitale oplossingen gemaakt kunnen worden en waar je rekening mee moet houden bij het ontwikkelen, wat voor tools daarbij gebruikt kunnen worden en hoeveel code daarvoor nodig is. Jij weet straks welke technische informatie jij moet kunnen aanleveren zodat de door jou aangedragen oplossing verwezenlijkt kan worden door ontwikkelaars. 

Je gaat je in deze leergang verdiepen in digitale technologieën zoals Virtual Reality, Machine Leaning en Web- en App development. Daarnaast behandelen we diverse onderwerpen zoals privacy en security. het verzamelen en –verwerken van data, robotica, ethisch hacken en andere technologieën. 

Voor de studenten die (beter) willen leren programmeren in Python is er een passend traject beschikbaar binnen deze leergang. Als je kunt aantonen over voldoende programmeervaardigheid te beschikken, hoef je niet alle programmeerworkshops te volgen. 

 

Interessegebieden

  • Techniek