Gepensioneerde medewerkers - HGenoten

HGenoten koken.jpg
HGenoten excursie bouwen.jpg

HGenoten is het platform voor gepensioneerde oud-medewerkers van de Hanzehogeschool. Elk jaar is er een bijeenkomst waarbij er onder meer lezingen en workshops worden gehouden.

Jaarlijks vindt ergens binnen de Hanzehogeschool een bijeenkomst plaats voor alle HGenoten. Het programma bestaat uit een plenaire bijeenkomst in de ochtend met een aantal lezingen, gevolgd door een lunch. Daarna zijn er verschillende workshops waar deelnemers uit kunnen kiezen. Aan het eind van de middag wordt er na- en bijgepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Ja, ik wil lid worden van HGenoten

Ik wil mijn adresgegevens aanpassen

De lezingen zijn gebaseerd op expertise van de Hanzehogeschool zelf. De workshops variƫren van een excursie naar een van de organisatieonderdelen van de hogeschool tot een interessant onderzoek tot een uitstapje buiten de school. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte.

HGenoten zoekt altijd naar extra "handjes" bij de voorbereidingen en uitvoering. Dus als je het doel wel kan waarderen en wat tijd beschikbaar kunt stellen daarvoor, meld je dan aan.

Aanmelden hulp bij activiteiten

Delen mailadressen
Soms komen er aanvragen voor deelname aan een onderzoek van de RUG of Hanzehogeschool waarvoor oudere proefpersonen worden gezocht. Dergelijke verzoeken worden doorgestuurd naar de leden.

De ledenlijst van HGenoten is ook de adressenlijst voor Hanze PL.

Bestuur HGenoten
Wouter van Rossum - Voorzitter
Henk Hindriks - Ledenadministratie en website
Marianne Eggermont - Organisatie HGenotendag
Els van Putten - Organisatie HGenotendag

Het bestuur is te bereiken via [email protected].