Studeren in de bieb

Studenten in stiltepod mediatheek Wiebenga 2022.jpg

In de HanzeMediatheek kun je lekker rustig werken, overleggen of helemaal in stilte studeren. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Overleggen

Er zijn verschillende tafels en zitjes gecreeerd zodat je met klasgenoten, of met een docent aan de slag kunt. Ga bijvoorbeeld in een 'treincoupee’ zitten op locatie Prins Claus Conservatorium, een glazen projectruimte op locatie Wiebenga, of aan de krantentafel op locatie Zernike! Buiten de stilteruimtes van Zernike en Wiebenga om, kun je in de HanzeMediatheek hardop overleggen en in gesprek gaan. 

Stilteplekken 

Helemaal in stilte focussen? Op locaties Zernike en Wiebenga is een stilteruimte met tientallen stiltewerkplekken. Op Zernike vind je deze ruimte achterin de mediatheek. Bij locatie Wiebenga is het achter de glazen wand een stilteruimte.  

Wifi en stroom 

In de HanzeMediatheek hebben we natuurlijk ook wifi voor je, het Eduroam netwerk wat je gewend bent. Ook zorgen we bij de studieplekken voor stopcontacten, zodat jij lekker kunt studeren zonder zorgen te maken over je accu. 

Je mag in de HanzeMediatheek eten en drinken, mits je rekening houdt met de anderen om je heen. Zolang je dus niet een zak chips opent in de stilteruimte, is het prima! 

De mediatheek in je broekzak? 

Ben je juist niet in de buurt van de mediatheek? Met onze app kun je, waar je ook bent, kijken wat onze openingstijden zijn, en de collectie doorzoeken. De app geeft je ook een overzicht van je leningen, en de mogelijkheid deze te verlengen. Meer informatie over de app vind je hier.