Voor studenten

  • Algemeen
Voor studenten HOF.JPG

Bij de Hanze Ontwerpfabriek geloven we in de kracht van creativiteit en samenwerking. Wil je een idee verkennen of zoek je een unieke invulling voor je studieopdrachten of stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We komen op veel plekken en werken binnen diverse leergemeenschappen. Hierdoor kunnen we je maatwerk en ondersteuning bieden in de projecten die jij graag wilt doen. Soms doen we dit in samenwerking met je opleiding, maar het kan ook zijn dat jij zelf je vrijheid en verantwoordelijkheid pakt en samen met ons gaat experimenteren. Bijvoorbeeld in het kader van ‘vrije ruimte’ of een honoursproject.  

Van ontwerp tot praktijk
Neem bijvoorbeeld Annafleur, een studente aan de Minerva Kunstacademie. Annafleur heeft verschillende Honoursprojecten via ons netwerk gedaan. Zo maakte ze vanuit haar passie voor decorontwerp een mobiel podium voor een kunststichting. En omdat ze nog wel een grotere uitdaging wilde aanpakken heeft ze daarna binnen één van onze projecten een tentoonstelling in Winschoten ontworpen en gebouwd. Haar bouwwerken gebruiken we nog steeds.   

Ruimte voor jouw ideeën
Wil jij ook verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Spreek dan eens met ons af. Wie weet wil je deel uit maken van onze gemeenschap van nieuwsgierige studenten en professionals. Samen zetten we (jouw) ideeën in de wereld.

Contact