Header TechHub Assen

TechHub Assen

Binnen TechHub Assen komen studenten, docenten, onderzoekers en het bedrijfsleven samen om oplossingen te vinden voor technische vraagstukken. Dit is mogelijk door onder andere de juiste partijen bij elkaar te brengen, maar ook door de grote diversiteit aan faciliteiten waarmee een innovatie gemaakt en getest kan worden. Studenten kunnen hier terecht voor een stage- of afstudeerplaats, minoren, onderwijsopdrachten en soms zelfs voor een bijbaan.

Voor ondernemers

 • Voor ondernemers

  Voor ondernemers

  Je wilt voorop (blijven) lopen met jouw bedrijf en investeert graag in product-, proces- en/of organisatorische innovaties. Dan ben je bij TechHub Assen aan het juiste adres.

  Lees meer
 • Voor studenten - TechHub

  Voor studenten

  Zoek je een stage of afstudeer opdracht? Of wil je meer weten over wat TechHub Assen voor jou als student kan betekenen? Hier vind je alles wat voor jou van belang is.

  Lees meer
 • Projecten TechHub

  Projecten

  TechHub Assen moedigt verschillende projecten aan en helpt mee in het ontwikkelen van nieuwe projecten met verschillende bedrijven en partners.

  Lees meer
 • TechHub Assen locatie

  Over TechHub Assen

  TechHub Assen is een fysieke en virtuele innovatiewerkplaats. Hier werken onderzoekers, studenten, docenten en bedrijven interdisciplinair samen aan complexe vraagstukken die spelen in de beroepspraktijk of in de maatschappij.

  Lees meer

Contact