Bedankt voor je aanmelding voor de Open Dag

Groningen 4.jpg

Je aanmelding voor de Open Dag is gelukt! Per e-mail ontvang je de aanmeldbevestiging met daarin meer informatie over de Open Dag. 

Toegang tot de Open Dag 
Voorafgaand aan de Open Dag ontvang je via de mail een QR-code waarmee je snel en eenvoudig toegang krijgt tot al onze locaties.

Programma 
Wil je alvast kijken welke voorlichtingen je wilt volgen en waar je moet zijn voor de opleiding(en) waar je in geïnteresseerd bent? Neem dan alvast een kijkje in het programma voor alle informatie over wat er te doen is op 4 november!

Parkeren en openbaar vervoer
Tip: kom met de fiets of met het openbaar vervoer naar de Open Dag. We verwachten drukte op de parkeerplaatsen. Mogelijk zijn er geen of weinig parkeerplaatsen beschikbaar op het moment dat je aankomt. Als je je auto op de openbare weg buiten de parkeerplaatsen parkeert, riskeer je een boete. Vanaf het Centraal Station en tussen de verschillende locaties in de stad kun je gebruik maken van gratis bussen.  

Op deze pagina vind je routebeschrijvingen, informatie over parkeren en over reizen met het openbaar vervoer.   

Wegwerkzaamheden
Er zijn momenteel veel wegwerkzaamheden in Groningen, o.a. door de aanpak van Ring Zuid. Kom je met de auto? Plan dan van tevoren je reis en kijk op www.groningenbereikbaar.nl waar aan de weg gewerkt wordt.