Bedankt voor je aanmelding voor de Open Dag

Groningen 4.jpg

Je aanmelding voor de Open Dag is gelukt! Per e-mail ontvang je de aanmeldbevestiging met daarin meer informatie over de Open Dag. 

Toegang tot de Open Dag
Voorafgaand aan de Open Dag ontvang je via de mail een QR-code waarmee je snel en eenvoudig toegang krijgt tot al onze locaties.

Programma 
Wil je alvast kijken welke voorlichtingen je wilt volgen en waar je moet zijn voor de opleiding(en) waar je in geïnteresseerd bent? 
Enkele weken voor de Open Dag maken we het programma bekend via hanze.nl/programma

Digitale brochures
Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de Hanze. Daarom hebben we besloten geen fysieke brochures meer te gebruiken tijdens de Open Dag. Je kunt hier eenvoudig een digitale brochure aanvragen, die niet alleen actueel is maar ook past bij onze duurzame inspanningen. Zo helpen we samen de impact op het milieu te verminderen en zetten we een stap in de richting van een groenere toekomst.

Koffie en thee? Neem je eigen beker mee! 
Tijdens de Open Dag kun je gewoon gratis een kopje thee of koffie halen bij de opleidingen. Koop je liever iets bij de verkooppunten op de campus, neem dan je eigen mok mee. Vanaf januari 2024 is het namelijk verboden om wegwerpbekertjes te gebruiken bij de verkooppunten. Mok vergeten? Dan kun je een herbruikbare beker kopen. 

Parkeren en openbaar vervoer
Tip: kom met de fiets of met het openbaar vervoer naar de Open Dag. We verwachten drukte op de parkeerplaatsen. Mogelijk zijn er geen of weinig parkeerplaatsen beschikbaar op het moment dat je aankomt. Als je je auto op de openbare weg buiten de parkeerplaatsen parkeert, riskeer je een boete. 

Op deze pagina vind je routebeschrijvingen, informatie over parkeren en over reizen met het openbaar vervoer.   

Wegwerkzaamheden
Er zijn momenteel veel wegwerkzaamheden in Groningen, o.a. door de aanpak van Ring Zuid. Dus kom je met de auto? Plan dan van tevoren je reis en kijk op www.groningenbereikbaar.nl waar aan de weg gewerkt wordt.