HanzePromotieMaart22-1932

Studeren aan de Hanze

Overweeg jij om een opleiding bij ons te gaan volgen en wil je meer weten over studeren aan de Hanzehogeschool Groningen? Bijvoorbeeld over de faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, ondersteuning die je tijdens je studie krijgt of wat je naast je studie nog meer kunt doen? Kom meer te weten over hoe het is om te studeren aan de Hanzehogeschool Groningen!

 • Studenten werken op balkon Van DoorenVeste

  Ons onderwijs

  Kom meer te weten over de opleidingstypes waar je uit kunt kiezen bij de Hanzehogeschool Groningen.

  Lees meer
 • Hometrainer werkplekken 2022

  Faciliteiten & voorzieningen

  Van welke faciliteiten en voorzieningen kun jij gebruik maken als je bij ons gaat studeren? We zetten het op een rijtje!

  Lees meer
 • Zernike Campus

  Veel opleidingen zitten op de Zernike Campus: een levendige plek waar je niet alleen kunt studeren, maar ook kunt ontmoeten, ontspannen en meer.

  Lees meer
 • Grotius diplomering 22 mei 2019.jpg

  Grotius Programma

  Het Grotius Programma is een voorbereidend traject voor statushouders die willen gaan studeren in het hoger onderwijs.

  Lees meer
 • Hanze International City Center-6137.jpg

  Actief naast je studie

  ​​​​De Hanzehogeschool Groningen staat voor meer dan alleen studeren. Naast je studie kun je er voor kiezen om actief te worden bij een vereniging of in een commissie.

  Lees meer
 • Studenten in overleg in het atrium van Zernikeplein 7

  Hanze Honours College

  Het Hanze Honours College biedt talentvolle studenten de mogelijkheid om het maximale uit zichzelf en hun studie te halen en zich te onderscheiden van hun medestudenten.

  Lees meer
 • alumnus hanzehogeschool

  Studentondersteuning

  Het welzijn van studenten vinden we belangrijk en daarom kun je tijdens je studie op allerlei manieren ondersteuning krijgen en kun je op verschillende plekken terecht bij vragen, problemen of zorgen die je hebt.

  Lees meer
 • Student werkt op laptop 2022

  Aanmelden en toelating

  Wil jij studeren aan de Hanzehogeschool Groningen en ben je benieuwd hoe het zit met aanmelden, toelatingseisen en collegegeld? We zetten alle handige, belangrijke informatie voor je op een rij.

  Lees meer
 • Drie studenten praten voor de Van DoorenVeste

  Informatie voor ouders/verzorgers

  Gaat jouw kind studeren? Dan heb je vast vragen over hoe je je kind kunt helpen bij het maken van de studiekeuze en wat studeren aan de Hanzehogeschool inhoud. We helpen je graag op weg!

  Lees meer