Studievereniging Dices

SV-Dices-Logopedie.jpg

SV Dices is dé studievereniging van de opleiding voor Logopedie. 

 

Als studievereniging organiseren wij elk blok educatieve en sociale activiteiten voor onze leden. Hierbij kun je denken aan het introductiekamp waar jij je nieuwe medestudenten kunt ontmoeten en met een leuke start kunt beginnen aan jouw nieuwe opleiding. Gedurende jouw studie kun je verdiepende en verbredende lezingen, workshops, borrels, schaatsen in de winter en nog veel meer activiteiten bijwonen samen met je medestudenten!

Over SV Dices

SV Dices is opgericht op 9 juni 2017 en is dus nog een erg jonge vereniging! Het doel van de vereniging is het samenbrengen van en het netwerken tussen studenten en alumni van de opleiding Logopedie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hierbij willen wij jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling stimuleren.

Missie

De missie van SV Dices is 'jij spreekt'. Dit is onze missie omdat wij het belangrijk vinden dat onze leden inspraak hebben op dat wat de studievereniging biedt.

Actief worden binnen SV Dices?

Zoek jij meer uitdaging naast je opleiding? Wil jij werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en wil je een steentje bijdragen aan de studietijd van jou en jouw medestudenten? Word dan actief binnen SV Dices! SV Dices bestaat uit:

  • Bestuur
  • Introductie commissie
  • Activiteiten commissie
  • Promotie commissie
  • Studie commissie

Solliciteren kan via: [email protected]

Meer weten?

Kijk eens op onze website www.svdices.nl of check onze socials:

Heb je een (dringende) vraag mail dan naar: [email protected]

 

Een studievereniging is niet vergelijkbaar met een studentenvereniging. Bij ons is er geen sprake van een ontgroening en leden hebben geen verplichtingen. Studenten doen alleen mee met activiteiten waarin zij geïnteresseerd zijn.