Studievereniging Fysiek

Studievereniging FSV Fysiek 2022-2023

F.S.V. Fysiek is de studievereniging voor de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen.

De vereniging organiseert maandelijks verschillende activiteiten zoals lezingen, sociale activiteiten en borrels. Met haar ruim 1500 leden en 75 actieve leden biedt F.S.V. Fysiek een netwerk aan studenten uit verschillende jaren. Het is belangrijk dat iedereen binnen Fysiek zich thuis voelt en de leden zelf kunnen bepalen in welke mate ze betrokken zijn bij de vereniging. 

De naam Fysiek is gekozen uit verschillende inzendingen. Fysiek staat voor alles wat met je lichaam te maken heeft. Het logo van Fysiek staat symbool voor vele zaken waarnaar F.S.V. Fysiek streeft: een eenheid tussen school en studenten, een verbetering van de opleiding op allerlei manieren, ons als onderhandelaar in het geheel en bovenal voor fysiotherapie in zijn geheel; bescherming (preventie) en genezing.

Leerzaamheid en gezelligheid zijn twee woorden die gekoppeld worden en die elkaar kunnen verrijken. Tot slot streeft de vereniging ernaar inspirerend te zijn voor de leden. Door middel van het aanbieden van commissie- en bestuursfuncties, kunnen bijvoorbeeld de competenties organiseren en ondernemen individueel worden ontplooid.

Meer weten?

Kijk op onze website www.fsvfysiek.nl.
Of check onze socials:

Een studievereniging is niet te vergelijken met een studentenvereniging. Zo is er geen ontgroening en hebben leden geen verplichtingen. Studenten doen mee met de onderdelen waarin zij ge├»nteresseerd zijn.