Studievereniging Z.O.E.M.

svzoem.jpg

SV Z.O.E.M. is de studievereniging voor studenten die Management in de Zorg studeren aan de Hanzehogeschool Groningen. Onze vereniging wordt gekenmerkt door haar kleinschaligheid en saamhorigheid. Dé perfecte mix om je studietijd iets extra's te geven.

Het primaire doel van de studievereniging is het creëren van een open en betrouwbare omgeving waarin studenten zich kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. De vereniging doet dit door verschillende studie, maar ook niet-studie gerelateerde activiteiten te organiseren. We organiseren bijvoorbeeld: workshops, lezingen, kroegcolleges, tosti-uurtjes en borrels.

Op dit moment telt de vereniging twee commissies, de Introductie- en de Activiteitencommissie. Deze twee commissies organiseren samen met het bestuur de activiteiten. Hierdoor is SV Z.O.E.M. voor én door studenten.

Meer weten?

Check onze socials:

Een studievereniging is niet te vergelijken met een studentenvereniging. Zo is er geen ontgroening en hebben leden geen verplichtingen. Studenten doen mee met de activiteiten waarin zij geïnteresseerd zijn.