Uitleencentrum

Uitleencentrum.jpg

Binnen het Instituut voor Sportstudies is het mogelijk om verschillende materialen te lenen die je tijdens je studie nodig zult hebben. Zowel docenten als studenten kunnen gebruik maken van deze middelen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor materialen die vernieuwend zijn of niet beschikbaar zijn op een leerwerkplek.

Materialen

Heb je materiaal nodig voor een sportles? Je kunt bij het uitleencentrum verschillende sportattributen lenen. Denk bijvoorbeeld aan tennisrackets, golfclubs, frisbees, helmen, etc. 

Ben je bezig met een onderzoek en wil je de fitheid/gezondheid meten? Je kunt hier een hartslagmeter, bloeddrukmeter, fitbits, iPad en nog veel meer lenen. 

Lenen

Wil je iets lenen? Ga dan naar de balie tegenover het Servicepunt op de 1e verdieping van het Willem-Alexander Sportcentrum en neem je studentenpas mee. 

Contact

Heb je vragen over het gebruik van onderzoeksmaterialen, mail dan naar het uitleencentrum: [email protected]. We beantwoorden z.s.m. je vraag. 

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 16.30 uur. 

Het uitleencentrum van het Instituut voor Sportstudies vind je tegenover het Servicepunt op de 1e verdieping van het Willem-Alexander Sportcentrum, Zernikeplein 17.