Projectmatig leiderschap

Studierende schauen auf einen Laptop

Ben jij klaar om een inspirerend project op te zetten en je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen? Dan is de module Projectmatig Leiderschap perfect voor jou!

Je krijgt veel ruimte om jouw eigen project op te zetten. We verwachten daarbij dat je een ondernemende houding hebt. Je mag je project uitvoeren binnen je stage, maar ook daarbuiten. Denk aan de kansen die er zijn bij jou in het dorp of in de buurt, bij je eigen sport- dans of muziekvereniging of wellicht zijn er andere doelgroepen die jou inspireren.

We hebben de afgelopen jaren al vele mooie voorbeelden gehad van studenten die in actie kwamen om hun stageschool gezonder te maken, die bijvoorbeeld voor kinderen uit een AZC een fantastische doe-middag hebben georganiseerd of die voor bewoners van een zorgboerderij een outdoor event hebben gehouden.

Wat je ook gaat doen: kies iets waar je energie van krijgt!

We bieden je de inhoudelijke kennis en tools gericht op projectmatig creëren, communicatiestijlen en (persoonlijk) leiderschap. Je wordt getoetst op
 jouw kennis en vaardigheden en de manier waarop jij dit hebt toegepast in je project.

Wij geloven dat de impact van jouw project verder reikt dan alleen de directe omgeving. Daarom vragen wij je om bij de afronding van het project aan te geven welke impact het project heeft gehad op de doelgroep, de omgeving en op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Leeruitkomsten

De student ontwikkelt zijn professionele leiderschapsvaardigheden met gebruik van een aantal basisconcepten in een passende context; hij volgt zijn eigen ‘learning journey’, maakt zichtbaar op welke wijze hij de concepten bewust toepast en vertaalt naar (nieuw) gedrag.

Aanvullend mag de student eigen leeruitkomsten kiezen, passend bij de fase van de opleiding.

Beoordeling

Je rondt de module af met een performance-assessment waarvoor je de vorm zelf kiest. Vanzelfsprekend participeer je voldoende en actief.   

Locatie, contacttijd en duur

Deze keuzemodule wordt aangeboden in blok 1, op de woensdagmiddag. De bijeenkomten vinden plaats bij Sportstudies, Zernikeplein 17. 

Aanmelden

Voor deze module kun je je niet meer aanmelden. 

Vragen?

Kijk bij de FAQ's of mail naar: [email protected].