Honoursstudent Brian Geertsema

Honours student Brian Geertsema
11-Hanzehogeschool-Droninger.jpg

Brian Geertsema (1994) honours talentprogramma Instituut voor Rechtenstudies. Mijn eerste kennismaking met het honoursprogramma was tijdens een voorlichting. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat het niets voor mij zou zijn, heb ik toch de sprong in het diepe gewaagd.

Een betere versie van mijzelf geworden

Het honoursprogramma is veruit de beste beslissing die ik tijdens mijn studie heb gemaakt. Dankzij het honoursprogramma ben ik een betere versie van mijzelf geworden. Het honoursprogramma heeft ervoor gezorgd dat er een sterkere, omvangrijkere en mooiere fundering staat waarop een mooie professionele carrière kan worden gebouwd.

“Just because you’re doing a lot more, doesn’t mean you’re getting a lot more done. Don’t confuse movement with progress.”

- Denzel Washington

Het honoursprogramma heeft voor een sneeuwbaleffect in mijn studie gezorgd. Naast Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik het honoursprogramma en vervolgens een tweede bachelor HBO-Rechten en een bestuursjaar gaan doen. Het honoursprogramma en de twee bachelors hoop ik in februari 2020 af te ronden. Bij elke uitdaging die ik tijdens mijn studie ben aangegaan, heb ik plezier en nieuwe dingen leren als uitgangspunt genomen. Mijn doel voor de toekomst is dan ook om mezelf te blijven uitdagen en vooral plezier te houden in de dingen die ik doe.