Honoursstudent Carina Huininga

Carina Huininga
01-Hanzehogeschool-Droninger.jpg

Carina Huininga (1996) honours talentprogramma bachelor Vastgoed en Makelaardij. Als honoursstudente kan ik mij verder verdiepen en verbreden zowel binnen de opleidingskaders als daarbuiten, want kaders binnen Hanze Honours College bestaan niet. Dat vond ik in eerste instantie lastig, gelukkig werd ik hierin goed begeleid.

“Het is al zo prachtig, maar het kan nog zoveel beter worden”

Vraagstukken en opdrachten worden vrijblijvend toegereikt, hier heb ik dan ook mijn honourstraject mee gestart. Naarmate de tijd vorderde heb ik mijzelf verder ontwikkeld en ben vervolgens mijn eigen individuele honoursproject gestart.

De vraag die bij mij al een tijd speelde was; “Wat wil ik later worden?” Dit is de inspiratie geweest voor mijn individuele honoursproject. Hiervoor heb ik meegelopen bij bedrijven binnen de vastgoedbranche om een beeld te schetsen wat de verschillende functies inhouden. Hier heb ik promofilmpjes van gemaakt zodat medestudenten en toekomstige studenten er ook wat aan hebben.

Het antwoord op mijn vraag heb ik nog niet… Ik ben nog volop aan het leren, mezelf aan het ontwikkelen en de wereld om mij heen verandert razendsnel, dus waarom wil ik het eigenlijk nu al weten?! Wat ik wel weet, is dat ik nieuwe mensen heb leren kennen, nieuwe ervaringen heb op gedaan en dat de ruimte voor eigen input, creativiteit en vrijheid maakt dat Honours voor mij een perfecte keuze bleek te zijn.