Honoursstudent Wanda Ampting

Wanda Ampting.jpg
Doorkijkje fontein zernikecampus

Wanda Ampting (1996) honours talentprogramma bachelor Civiele Techniek. Ik ben het honoursprogramma gaan volgen om complexere projecten te doen die betrekking hebben op mijn opleiding Civiele Techniek. Mijn droom was altijd om een aquaduct te ontwerpen en ik wilde dit graag bij het honoursprogramma gaan realiseren.

“Honours helpt jezelf te ontwikkelen. Ga het programma in met open armen en de geweldigste ervaringen komen je tegemoet”

In het eerste jaar van het programma heb ik meegedaan aan een interdisciplinaire project; leefkracht bij ouderen. Tijdens dit project ben ik erachter gekomen dat samen met andere disciplines werken aan een project heel interessant en leerzaam is. Hierdoor ben ik een andere weg ingeslagen met mijn honoursprogramma, namelijk projecten realiseren met en bij andere disciplines. Dit heeft mij veel leuke en interessante projecten opgeleverd en heb met veel diverse mensen samengewerkt! Als honoursstudent moet je daarom openstaan voor veranderingen en uitdagingen aangaan, want dat kan je tot geweldige projecten en ervaringen brengen.

Ik vind het moeilijk te zeggen waar ik over een paar jaar zal zijn, want ik kijk per jaar naar wat ik graag wil doen en wat bij mij past. Maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik iets met docentschap of projectmanagement ga doen, om de interactie met mensen te houden. Mijn ambitie is daarom ook om werk te vinden waar ik interactief met mensen aan iets technisch kan werken.