Goin': leer je toekomstige studiegenoten kennen! 

two girls socialising

Goin’ is een handige app waarmee je voorafgaand aan je opleiding gemakkelijk contact kunt leggen met toekomstige medestudenten en andere Hanze-studenten. Of je nu gelijkgestemden zoekt op het gebied van je opleiding, hobby's of interesses, Goin’ staat voor je klaar.

Over Goin' 

Goin' is volledig gratis en wordt aangeboden door de Hanze om je te helpen vriendschappen op te bouwen en de Hanze-community te verkennen voordat je officieel begint met je studie. 

Via de Goin' app kun je zien wie: 

  • Aan dezelfde opleiding beginnen als jij 

  • Dezelfde interesses en hobby’s hebben als jij 

  • Van dezelfde nationaliteit zijn als jij 

goin thumbnail.png

Privacy

Omdat het gebruik van deze app optioneel is, hebben we je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken. We moeten bepaalde persoonlijke gegevens verwerken om een profiel aan te maken. Eén-op-één gesprekken worden niet gevolgd. Groepsgesprekken worden gemodereerd om ongepast gebruik van de app te voorkomen of als een student een probleem naar voren brengt. Je gegevens en de inhoud van je gesprekken worden opgeslagen zolang je de app gebruikt. Zodra je besluit om je profiel te verwijderen of de app niet meer te gebruiken, verwijderen we je gegevens.