​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Welkom

Welkom bij het Instituut voor Communicatie, Media & IT!

Bachelor- en masteropleidingen


Compleet overzicht opleidingen, inclusief minoren en opleidingen voor professionals

Onderzoek: Lectoraten


 
Kies je voor het Instituut voor Communicatie, Media & IT dan kies je voor een opleiding op het gebied van communicatie, multimedia en ICT. Het bedrijfsleven is dringend op zoek naar creatieve denkers, bevlogen ICT'ers en communicatieprofessionals, die ondernemend en proactief zijn en met vernieuwende, creatieve concepten komen. Bij het Instituut voor Communicatie, Media & IT heb je de keuze uit drie bacheloropleidingen. Je kunt kiezen uit de opleidingen Communicatie, Communication & Multimedia Design en HBO-ICT. Elk van deze opleidingen heeft verschillende (internationale) richtingen. Dankzij ons wereldwijde netwerk en goede uitwisselingsovereenkomsten kun je tijdens je studie veel internationale ervaring opdoen. Denk aan het volgen van Engelstalig onderwijs, maar ook kun je stagelopen of studeren in het buitenland. Daarbij wordt er nauw samengewerkt met het bedrijfsleven. Vanaf dag één maak je bij ons kennis met de beroepspraktijk via actuele projecten, echte opdrachtgevers, stages en gastsprekers.

Naast de bacheloropleidingen bieden we de Master International Communication en de flexibele deeltijdopleiding HBO-ICT aan.

Wil je eens een kijkje komen nemen bij het Instituut voor Communicatie & Media of heb je vragen? Kom een dagje meelopen of bezoek onze Open Dag.

Graag tot ziens bij het Instituut voor Communicatie, Media & IT!

mr. Trijnie Faber
Dean Instituut voor Communicatie, Media & IT

​​

{{'LatestNewsWidget_Title' | i18n}}

{{vm.articleCollection.Items[0].Title}}

{{'Article_ReadMore' | i18n}}

{{'TestimonialWidget_Title' | i18n}}

{{'LatestNewsWidgetAuthenticated_Title' | i18n}}

{{'LatestNewsWidget_Title' | i18n}}

{{'LatestNewsWidget_Intro' | i18n}} {{vm.portalTitle}}

{{'CalendarWidget_Title' | i18n}}

{{'CalendarWidget_Intro' | i18n}} {{vm.portalTitle}}