Open Dag

​Welke studie je gaat doen, hangt natuurlijk af van je interesses en het vakgebied dat je aanspreekt. Minstens zo belangrijk: kun je jezelf ontwikkelen tijdens en na je studie? Hoe kun je direct een bijdrage leveren aan de maatschappij? En wat biedt Groningen jou? Ontdek het tijdens de Open Dag van de Hanzehogeschool.

Op zaterdag 6 november ben je van harte welkom om kennis te komen maken met onze opleidingen. Wil je een berichtje ontvangen zodra er meer bekend is over de Open Dag en je je kunt aanmelden? Laat dan je e-mailadres achter.

Open Daily

Onze deuren staan online elke dag open voor je open met Open Daily. Op elk gewenst moment kun je voorlichtingsvideo's van onze opleidingen bekijken, net als vele andere video's die helpen bij het maken van een studiekeuze. Ook kun je appen met studenten. Ontdek alles op hanze.nl/open-daily.

Overige tips om verder te komen in je studiekeuze

Wat je nu al zelf kunt doen om verder te komen in je studiekeuze:

Brochures aanvragen
Twijfel je tussen een paar opleidingen? Neem dan in elk geval de brochures van deze opleidingen goed door. Bekijk per brochure wat bij jou past.

Specifieke vragen?
Heb je interesse in een opleiding maar heb je nog een paar vragen die je graag wilt stellen? Wat zijn bijvoorbeeld de kernvakken van de studie? Kom ik na de studie makkelijk aan een baan? Hoe zit het met de toelatingsprocedure? Neem in dat geval contact op met een contactpersoon van de opleiding.

Schakel een studiekeuzeadviseur in
Wil je hulp omdat je met complexe vragen zit, of niet weet hoe je verder moet komen in je studiekeuze? Schakel dan onze studiekeuzeadviseurs in. Ze helpen je graag verder, via een cursus of een persoonlijk gesprek.

{{'Opbouw_Title' | i18n}}

• {{item.Title}}