Junior Academy Minerva

jam_junior_academy_minerva.jpeg

Bereid je je momenteel voor om komend studiejaar toelating te doen bij één van onze bachelors? Dan is Junior Academy Minerva (JAM) misschien iets voor jou!

Bij Junior Academy Minerva kun je momenteel twee courses volgen: JAM x Foundation Course, een brede oriëntatie op onze verschillende bachelors en JAM x DBKV, gericht op een opleiding tot Docent Beeldende Kunst en Vormgeving.

In Groningen kun je je aanmelden voor de bachelors Autonome Beeldende Kunst, Vormgeving en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Op onze locatie in Leeuwarden kun je Popular Culture studeren. Het programma van de JAM x Foundation Course sluit aan bij de propedeuses van deze bachelors en heeft als doel om talentvolle deelnemers te begeleiden bij hun oriëntatie op de bachelor programma’s. Deze course wordt tweetalig aangeboden. Daarnaast starten we in maart 2024 met een tweede course: JAM x DBKV (Docent Beeldende Kunst en Vormgeving). Deze course wordt in het Nederlands aangeboden.

Je maakt als deelnemer van JAM deel uit van de learning community die Academie Minerva is, met een studentenpopulatie van meer dan 48 verschillende nationaliteiten.

JAM x Foundation Course

JAM x DBKV

Heb je nog vragen?

Neem een kijkje op onze Instagram