Projectbureau

projectbureau_minerva.jpeg

​Het projectbureau verbindt studenten en alumni van Academie Minerva met het werkveld door het aantrekken en begeleiden van opdrachten en projecten uit de professionele praktijk.

De opdrachten die het projectbureau begeleidt, bevinden zich op het terrein van beeldende kunst, grafisch ontwerp, illustratie, animatie, fotografie, productontwerp, interieurontwerp en mediakunst. Er worden opdrachten uitgevoerd voor verschillende instellingen en bedrijven. De studenten worden begeleid door het projectbureau en een begeleidende docent of externe begeleider.

Het projectbureau ontwikkelt daarnaast projecten voor studenten samen met externe partners, zoals: Jonge Harten, Noordenaars, Terug naar het Begin, Nacht van Kunst & Wetenschap, RUG en KINK.

Samenwerken met het projectbureau? 

Bedrijven en organisaties kunnen contact opnemen met het projectbureau, indien zij willen samenwerken. Hiervoor kan via het aanmeldformulier een projectplan ingediend worden voor bijvoorbeeld een Fine Art of een Design opdracht, een samenwerking met Minerva Academie voor Popcultuur of voor een kunsteducatief project of ontwikkelvraag. Het projectbureau beoordeelt of een project geschikt is als onderwijsproject of voor onze alumni en zal daarover contact met je opnemen.

projectbureau_academie_minerva.jpeg

Projectbureau