Challenge Accepted

Still_Video_Hanze_wordt_Hanze.jpg

De grote uitdagingen van onze tijd wachten niet. We moeten nú in actie komen voor een leefbare wereld en een duurzame toekomst. En in het Noorden kan dat ook. Onze regio barst van de mogelijkheden: een sterk mkb als motor van een krachtige economie, innovatieve startups en een sterk kennisnetwerk. De Hanze verbindt, ondersteunt en jaagt positieve verandering aan. Wij zijn er voor iedereen die wil leren en van betekenis wil zijn voor de wereld om zich heen.

Ga jij met ons de uitdaging aan? Sluit je aan bij onze leergemeenschap van mensen met dezelfde drive, ambitie en dromen als jij.

Hanzehogeschool wordt Hanze

Al ruim 225 jaar is de Hanze sterk verbonden met Noord-Nederland. We zijn uitgegroeid tot een dynamische kennisinstelling waar studenten, docenten, onderzoekers en de beroepspraktijk van en met elkaar leren. Dit doen we vanaf nu met een naam die beter bij ons past: Hanzehogeschool wordt Hanze. Onze drijfveer blijft onveranderd: het delen van talent om de wereld om je heen in beweging te brengen. 

Hanzehogeschool wordt Hanze still.jpg

Voor wie is de Hanze er?

We zijn een leergemeenschap waar talentontwikkeling, praktijkgericht onderzoek en samenwerking elkaar ontmoeten. Met elkaar werken we aan een leefbaar en duurzaam Noord-Nederland. Een plek waar iedereen gezond kan leven, we samen werken aan nieuwe energie en iedereen digitaal mee kan doen. Sluit je bij ons aan!

Welke uitdaging ga jij met ons aan?

Samen met partners in Noord-Nederland en daarbuiten zetten we in op positieve groei. Van mens en regio. Bouw met ons mee aan de ontwikkeling van persoonlijk talent én aan een groene, gezonde en digitale toekomst met menselijke maat. Benieuwd hoe we onze uitdagingen in de praktijk vertalen? Laat je inspireren door onze projecten met impact.