RAAK-award: stemmen op Klimaatadaptieve Bedrijventerreinen

  • Nieuws
Water 5.jpg

Het lecoraat Ruimtelijke transformaties-Water van Floris Boogaard heeft de afgelopen twee jaren hard gewerkt aan het project Klimaatadaptieve bedrijventerreinen. Dit project is genomineerd voor de prestigieuze RAAK-award 2023!

De prijs wordt uitgereikt door Regieorgaan SIA, de afdeling voor toegepast onderzoek van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Er zijn zes projecten genomineerd, en daar is ‘Klimaatadaptieve bedrijventerreinen’ één van. Het was een samenwerkingsproject met o.a. Van Hall Larenstein en een aantal Noordelijke gemeentes. Vanaf nu kun je stemmen want de stembussen zijn geopend!

We zouden het mooi vinden als jullie op dit project willen stemmen. En vraag gerust ook je vrienden, familie en collega’s om op dit project te stemmen. Als we winnen, gaan we van het bedrag dat we krijgen in ieder geval bomen planten op de betrokken bedrijventerreinen Euvelgunne (Groningen), Stadsbedrijvenpark (Assen), Hemrik (Leeuwarden), Wymerts (Bolsward), Heerenveen-Zuid (Heerenveen).  

Stem hier voor de publieksprijs van de RAAK-award

Interessegebieden

  • Aarde en Milieu