'Deze opleiding is een goede basis om je eigen bedrijf te starten'

  • Student aan het woord
ROGA VISUALS - Bedrijfskunde - Hanzehogeschool-3969.jpg

Nathalie Zoet is tweedejaarsstudent Bedrijfskunde en koos voor de studie nadat ze een studiekeuzetraject heeft gevolgd.

"Nadat ik een studiekeuzetraject heb gevolgd in een tussenjaar ben ik in 2021 begonnen met de opleiding Bedrijfskunde. Tijdens het studiekeuzetraject werd het me duidelijk dat mijn kwaliteiten liggen in leidinggeven en dat ik vanuit mezelf erg ondernemend ben. Dit sloot naadloos aan bij de opleiding Bedrijfskunde. 

In mijn eerste jaar hebben we regelmatig theorie gehad wat direct in de praktijk geoefend kon worden. Dit vind ik het leukste van de opleiding. Een voorbeeld hiervan is het oefenen van gesprekstechnieken of een probleem bij een organisatie bekijken en advies te geven over mogelijke verbeteringen. Hierdoor kan ik ook direct werken aan het vergroten van mijn netwerk. De breedte van de opleiding biedt mij de mogelijkheid om tijdens mijn studie nog verder te ontdekken wat ik binnen Bedrijfskunde het leukste vind.

Naast de vakgebieden van Bedrijfskunde, leer ik ook veel over mezelf. Ik weet inmiddels dat ik meer kan dan ik denk en ik heb geleerd om buiten mijn comfortzone te stappen. De docenten van de opleiding zijn betrokken bij mijn ontwikkeling, waardoor ik me helemaal thuis voel op de Hanzehogeschool in Groningen.”