Honours Talent Programma

WEB_DEF_HANZE220632 SBMF Project met Impact - Yulia en Cecilia-5 - .jpg

Naast het reguliere onderwijsprogramma biedt de Hanzehogeschool ook honoursonderwijs. Ben je een financial, een ondernemer of een marketeer die wel wat extra uitdaging kan gebruiken? Ging het eerste jaar van de studie je nét iets te gemakkelijk af? Wil je je grenzen verleggen, je kennis en ervaring verdiepen en je netwerk uitbreiden? Dan is het Hanze Talent Programma van het Instituut voor Business, Marketing & Finance interessant voor jou.

De Hanze talentroutes met de internationaal herkenbare naam ‘honours’ zijn studieprogramma’s die bij jouw behoefte passen en je optimaal voorbereiden op een succesvolle carrière. Je start het honours talent programma in het tweede jaar van je studie. Het is een extra programma naast het vaste curriculum van je eigen opleiding. Je ontdekt je talent en werkt aan je ontwikkeling als professional in speciaal opgezette honours labs. Elk lab heeft een eigen thema en je gaat aan de slag met mede-honours, studenten, coaches, en experts uit de praktijk. Masterclasses helpen je om je skills te ontwikkelen en je kennis te verdiepen. Verschillende events verbreden je netwerk, waarmee je direct bijdraagt aan de community. In het eerste jaar volg je twee labs in de eigen school. In de jaren daarna kies je een aantal Hanze-brede labs, die aansluiten bij je interesse. 

De honoursprogramma’s van alle opleidingen van de Hanzehogeschool zijn ondergebracht in het Hanze Honours College. Klik hier voor alle informatie en mogelijkheden van het Hanze Honours College.

Meld je hier aan