Internationale mogelijkheden

Internationale mogelijkheden.png

De opleiding Commerciële Economie stimuleert studenten bewust bezig te zijn met internationalisering. Zo kun je je stage of een gedeelte van je studie in het buitenland volgen.
Je studietijd is hét moment om iets van de wereld te zien en mensen uit andere culturen te leren kennen!

Stagelopen in het buitenland

Er zijn veel mogelijkheden om stage te lopen in het buitenland. Zo hebben we een groot netwerk van stageorganisaties dichtbij, maar ook verder weg. Je kunt zelf ook een stageadres in het buitenland aandragen.​ Neem voor meer informatie contact op met ons stagebureau. Zij hebben veel internationale contacten en plaatsen bijvoorbeeld regelmatig studenten voor hun stage in Maleisië.

Studeren in het buitenland

Tijdens je studie heb je de mogelijkheid om een semester aan één van de partneruniversiteiten te studeren. Aan een buitenlandse universiteit krijg je de kans om nieuwe vakken te volgen, een taal (beter) te leren spreken en een andere cultuur te leren kennen. Je kunt kiezen uit een groot aantal universiteiten in uiteenlopende landen en steden. Het International Service Desk kan je helpen bij informatie over studeren in het buitenland en praktische zaken als huisvesting en financiën.