Jurgen website (2) (4).png

Digital Society Hub

Binnen de Digital Society Hub komen studenten, docenten, onderzoekers en het bedrijfsleven samen om technische (digitale) faciliteiten te bedenken en uit te proberen met ICT, communicatie en interactieve media. Studenten kunnen hier terecht voor een stage- of afstudeerplaats, minoren, keuzesemesters en onderwijsopdrachten.

 • raw_ditlab.jpg

  Voor bedrijven

  Je wilt voorop (blijven) lopen met uw bedrijf en investeert graag in product-, proces- en/of organisatorische innovaties. Dan ben je bij de Digital Society Hub aan het juiste adres.

  Lees meer
 • voor studenten.jpeg

  Voor studenten

  Zoek je een stage of afstudeer opdracht? Of wil je meer weten over wat de Digital Society Hub voor jou als student kan betekenen? Hier vind je alles wat voor jou van belang is.

  Lees meer
 • IMG_2389.jpeg

  Voor medewerkers

  Lectoren en docent-onderzoekers kunnen meedoen in de diverse onderzoeken en innovatieprojecten en zo hun kennisbasis aanzienlijk vergroten. Daarnaast biedt de DSH ook docentstages aan.

  Lees meer
 • pexels-startup-stock-photos-212286.jpg

  Lectoraten

  Lectoraten houden zich bezig met praktijkgericht onderzoek, om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en het werkveld te helpen bij innovaties. De Digital Society Hub werkt samen met diverse lectoraten.

  Lees meer
 • SDK-51821 Groot.jpeg

  Projecten

  De Digital Society Hub zet verschillende projecten op en helpt mee in het ontwikkelen van nieuwe projecten met verschillende bedrijven en partners.

  Lees meer
 • dsh.jpg

  Over de DSH

  Digital Society Hub is een learning community waar creatieve en kundige mensen uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en onderzoek met technische (digitale) faciliteiten samen oplossingen bedenken en uitproberen.

  Lees meer

Contact