Samenwerken met docenten

Lecturer in front of class_HANZE230389_IBS.jpg

Heeft u een zakelijke uitdaging, maar geen tijd of onvoldoende kennis in huis om er direct mee aan de slag te gaan? Bij de Hanzehogeschool Groningen hebben we met meer dan 3.000 collega's een enorm kennispotentieel in huis. Samen met het Enterprise Europe Network (EEN) is de International Business School (IBS) binnen de Hanzehogeschool een programma gestart om deze vakkennis te delen met uw bedrijf.

Wat houdt het in?

Binnen IBS hebben we professionele docenten op het gebied van, onder andere:

  • Marketing, (Traditioneel en Digitaal, Social Media)
  • Human Resource Management
  • Financiën
  • Duurzaamheid
  • Ondernemerschap en Startups
  • Algemeen management en strategie
  • Intercultureel ondernemerschap (cultureel gedrag van consumenten en bedrijven)
  • Logistiek en bedrijfsvoering

 
Omdat we het belangrijk vinden dat onze docenten betrokken zijn bij de beroepspraktijk, hebben we tijd en budget vrijgemaakt om onze docenten de mogelijkheid te bieden u te begeleiden bij specifieke, projectmatige uitdagingen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Interessant, maar wat betekent dit in de praktijk voor mijn bedrijf?

Met IBS personeelsstages nodigen we onze deskundige docenten uit om met uw organisatie samen te werken, waardevolle perspectieven te bieden en uw algehele prestaties waar mogelijk te verbeteren. In het proces van internationalisering kunnen er wrijvingen en/of misverstanden ontstaan. Hierin kunnen we u ondersteunen met een culturele workshop en kennis overbrengen op intercultureel niveau, het preciezer definiëren van de doelgroep en het kweken van wederzijds begrip bij alle betrokkenen. 
 
Natuurlijk zijn we ook beschikbaar met experts in andere bedrijfsdisciplines: van procesoptimalisatie tot marketinguitdagingen en van personeelszaken tot financieringskwesties, onze collega's staan klaar om hulp te bieden. Zowel korte, informatieve presentaties als langdurige en uitgebreide plaatsingen zijn denkbaar, afhankelijk van overeenkomst en beschikbaarheid.

Past een personeelsstage het beste bij uw bedrijf? Laat het ons uitzoeken!

Veel mogelijkheden

Er zijn waarschijnlijk veel uitdagingen die u als ondernemer/bedrijf al heel lang wilt aangaan. Het lijkt ons leuk en leerzaam om u hierbij te ondersteunen. En het mooiste is dat het u helemaal niets kost. Nou ja, bijna dan. Alleen een beetje van uw tijd. Laten we samen een kop koffie drinken en bespreken hoe we uw bedrijf krachtig vooruit kunnen helpen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Contact