Students standing at table discussing open study book

Hanze International Business Office (HIBO)

HIBO is een innovatiewerkplaats (IWP) die zich voornamelijk richt op onbetaalde samenwerkingsprojecten van studenten met het bedrijfsleven, toegepast onderzoek, en consulting. Het bedrijfsbureau biedt verschillende diensten gericht op internationalisering, duurzaamheid, digitalisering en ondernemerschap voor start-ups, scale ups en het MKB.

 • HANZE220230 MIBM Boardroom meeting-2.jpg

  Voor bedrijven

  Uw oplossing voor succes op de wereldmarkt. Krijg kosteneffectieve ondersteuning, verminder risico's en krijg toegang tot een netwerk van experts. Ontdek hoe HIBO uw bedrijf kan helpen internationaal succesvol te zijn.

  Lees meer
 • Group of students sitting at picknick table outside_HANZE230389.jpg

  Voor studenten

  Wil je meer weten over wat Hanze International Business Office voor jou als student kan betekenen? Hier vind je alles wat voor jou belangrijk is.

  Lees meer
 • Zernikecampus 2021.jpg

  Over HIBO

  Hanze International Business Office is een leergemeenschap waar deskundige mensen uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en onderzoek samenwerken aan innovatieve oplossingen voor verschillende zakelijke uitdagingen, met name op het gebied van internationalisering.

  Lees meer
 • Two students sitting in comfy chairs looking at folder

  Projecten

  Hanze International Business Office helpt bij het opzetten van verschillende projecten en ondersteunt bij het ontwikkelen van nieuwe projecten met verschillende bedrijven en partners binnen een educatieve context.

  Lees meer
 • Lectoraten

  Lectoraten houden zich bezig met praktijkgericht onderzoek, om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en het werkveld te helpen bij innovaties. Hanze International Business Office werkt samen met twee lectoraten.

  Lees meer
 • Dragonsden2023-45.jpg

  Evenementen

  In samenwerking met bedrijven, overheid, en kennisinstellingen, organiseert HIBO jaarlijks meerdere evenementen om onderwijs en bedrijfsleven samen te brengen.

  Lees meer

Contact